გასპაჩო

aboutMissionImage

წუთი

მოსამზადებელი დრო

წუთი

მომზადების დრო

ულუფა

მომზადების წესები

კიტრი - 1 ცალი

ტკბილი წიწაკა, წითელი - 2 ცალი

ხახვი - 1 თავი

ნიახურის ღერო - 1 ცალი

ოხრახუში, კამა, ქინძი - 2-2- ღერო

ნიორი - 2 კბილი

პურის ნაჭერი - 3

პომიდორი - 4

პომიდვრის წვენი - 1 ჭიქა

ზეითუნის ზეთი - 80 მლ

ძმარი - 1 ს.კ

მარილი და პილპილი

 

გასპაჩოს მოსამზადებლად დაგჭირდებათ ბლენდერი, რომელშიც უნდა მოათავსოთ დაჭრილი ინგრედიენტები, მოასხათ ზეითუნის ზეთი, ძმარი, ცხარე სოუსი და გემოვნების მიხედვით შეაზავოთ პილპილი და მარილი. სასურველია თუ 2 საათი მაინც გააჩერებთ ცივ წვნიანს მაცივარში და შემდეგ მიირთმევთ. განსაკუთრებით უხდება ბაზილიკის, იგივე შაშკვლავის დაჭრილი ფურცლები.

მსგავსი რეცეპტები

01

პაპარდელე ტრუფელით

02

გასპაჩო

RecipeImage