პაპარდელე ტრუფელით

aboutMissionImage

წუთი

მოსამზადებელი დრო

წუთი

მომზადების დრო

ულუფა

მომზადების წესები

400 გ Mancini-ს პასტა პაპარდელე; 

1/2 ჭიქა თეთრი, ნახევრად მშრალი ღვინო;

1/2 ჭიქა ნაღები; ერთი თავი ხახვი; 

Jimmy Tartufi-ს ტრიუფელის პასტა; 

Jimmy Tartufi-ს შავი ტრიუფელის ზეთი; 

მარილი გემოვნებით. 


4 ლიტრი წყალი აადუღეთ, დაუმატეთ მარილი, პაპარდელე მოათავსეთ წყალში და ხარშეთ 12 წუთის განმავლობაში.

ხახვი დაჭერით თხლად და ცოტაოდენ კარაქთან ერთად ორი წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე მოშუშეთ, დაუმატეთ ღვინო და ადუღეთ მანამდე, სანამ ნაწილი არ ამოშრება. დაუმატეთ ნაღები გასასქელებლად, ურიეთ და დაუმატეთ ტრიუფელის პასტა და ცოტა შავი ტრიუფელის ზეთი გემოვნებით. პასტა სოუსში გადაიტანეთ და „ალ დენტეს“ კონდიციამდე მოამზადეთ.

მსგავსი რეცეპტები

01

პაპარდელე ტრუფელით

02

გასპაჩო

RecipeImage